Зимни градини и веранди

Зимната градина включва в себе си няколко елементи: стъклени плоскости и носещи конструкции от алуминиеви профили с възможност за отваряеми части: прозорци и врати.
Възможностите за индивидуално организиране на зимната градина според конкретното и разположение се разширяват от богатата гама на аксесоарите и оборудването. Доколкото е възможно, е препоръчително да се предвиди движението на слънцето при изпълнение на проекта. Определящо за тези конструкции е директното слънцегреене, което в зависимост от сезона, изложението, времето и климата ги загрява по различен начин.

Зимната градина е едно модерно решение да се направи оригинален завършек на всяко жилище. С изграждането на зимна градина се постига използването на тази площ целогодишно. Със своя голям процент остъкление и панорамна гледка, то се превръща в любимо помещение за отдих на цялото семейство през всички сезони на годината.

Верандите и терасите са обикновено преходът между жили-щното пространство и градината, мястото, което ни помага да се отпуснем, да прекараме известно време с близки и приятели, та дори и сами да се наслаждаваме на така търсеното спокойствие с романтичен привкус, което създава градината през топлите летни вечери.